Informace pro návštěvníky

14.01.2010 00:00

 

Korpusy dortů  ,,mechové...(os. recept)

: - světlý,, tmavý a dale na přání

                                          

                                                

 

Krémy:- máslový různě ochucený

šlehačky         

           - jogurtová šlehačka -

           - pařížská šlehačka (vařena tzv , težká paříž

         a s různými přích. ovoce

       

 

 

  • Živočišná šlehačka – perfektní chuť , méně trvanlivá, hůř drží tvar
  • Rostlinná šlahačka – chuť je dost „umělá“, delší trvanlivost, dobře drží tvar

     

       

     

    Potah. hmota FORMIX

    s vuní a chutí po mandličkách ....FORMIX

     ČOKOFLEX

     velice kvalitní čokoládová hnota

    BELG. ČOKOLÁDA

     -kvalitní potahová hnota s chutí a vůní bílé čokolády    

        

             - čokoládová poleva

     

    Zdobení:- krémem, šlehačkou, marcipánem (figurky, květiny a jiné ozdoby), ovocem

     

    Vše je barveno potravinářskými barvami,sypkými či gelovými

     kterými pak i maluji tzv, PATCHWORK

    Různé suroviny na ochucení - čokoláda, kakao,  kokos, ořechy, mandle, ovoce, potravinářské aroma mandlové, punčové, rumové griotka , slivovice, boruvka, pomeranč, hruška, malina,aj.td)

    Na přání i minizákusky.

     

  • —————

    Zpět


    Kontakt

    KATEŘINA


     

     

     

     


     



     

     


    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12