Korpusy dortů ,,mechové...(os. recept)
: - světlý,, tmavý a dale na přání
Krémy:- máslový různě ochucený
šlehačky
- jogurtová šlehačka -
- pařížská šlehačka (vařena tzv , težká paříž
a s různými přích. ovoce
Živočišná šlehačka – perfektní chuť , méně trvanlivá, hůř drží tvar
Rostlinná šlahačka – chuť je dost „umělá“, delší trvanlivost, dobře drží tvar
Potah. hmota FORMIX
s vuní a chutí po mandličkách ....FORMIX
ČOKOFLEX
velice kvalitní čokoládová hnota
BELG. ČOKOLÁDA
-kvalitní potahová hnota s chutí a vůní bílé čokolády
- čokoládová poleva
Zdobení:- krémem, šlehačkou, marcipánem (figurky, květiny a jiné ozdoby), ovocem
Vše je barveno potravinářskými barvami,sypkými či gelovými
kterými pak i maluji tzv, PATCHWORK
Různé suroviny na ochucení - čokoláda, kakao, kokos, ořechy, mandle, ovoce, potravinářské aroma mandlové, punčové, rumové griotka , slivovice, boruvka, pomeranč, hruška, malina,aj.td)
Na přání i minizákusky.